Ze zijn stijlvol, comfortabel en boordevol extra voordelen. Mensen die niet echt bekend zijn met een zonnehoed dames , denken aan die gigantische, lompe hoeden die ze in oude tv-shows hebben gezien. De waarheid is dat zonnehoeden absurd stijlvol zijn. Ze zijn een eeuwige klassieker die nooit uit de mode is geraakt. Dit is waarom we dol zijn op zonnehoeden, en dat zou jij ook moeten doen.

Een zonnehoed dames beschermt tegen harde UV-stralen

Zonnestralen kunnen melanoom en andere vormen van huidkanker veroorzaken. Zelfs als de zon je cellen niet bakt, bakt ze je huid. Dat geeft je de ergste vormen van zonnebrand. Bovendien worden je ogen ook constant gebombardeerd door die stralen. Een zonnehoed dames kan als natuurlijke barrière werken tegen deze dingen. Zonnehoeden zijn niet op schaal gebouwd. De beste bescherming tegen de zon hangt af van een aantal factoren:

  •  Hoe breder de rand, hoe meer bescherming je krijgt. Je hoeft niet voor de gigantische slappe grootmoederlijke randen te gaan. Ga voor een rand met een niet-uniforme vorm. De zonnestralen vallen niet alleen van bovenaf op. Ze stuiteren op oppervlakken om je heen.
  • De materialen bepalen hoeveel UV-bescherming de zonnehoed biedt. Tegenwoordig is de UV-beschermingsclassificatie meestal direct op het label van de zonnehoed dames of in de beschrijving ervan te vinden.
  • De kleur van je zonnehoed speelt ook een rol in hoeveel bescherming deze biedt. Lichtere kleuren reflecteren stralen, terwijl donkere kleuren ze absorberen.

Een zonnehoed past bij elke stijl, smaak of voorkeur

Maak je keuze uit de verschillende modellen! Een strooien hoed kan een zomerjurk opvrolijken. Een cowboyhoed (ja, het zijn ook zonnehoeden) kan sexy stijl toevoegen aan je ensemble. Fedora’s zijn leuk, bucket hats zijn schattig. Echt, de dingen die een zonnehoed kan bereiken als het op stijl aankomt, zijn eindeloos. Vergeet niet dat een zonnehoed dames niet alleen bij je outfit moet passen maar ook bij je persoonlijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *