Tips voor een vrijgezellenfeest

Gaat een van jullie beste vrienden binnenkort trouwen en is hij officieel vrijgezel af? Dan zal er natuurlijk een spetterend vrijgezellenfeest georganiseerd moeten worden. Een vrijgezellenfeest waarbij degene die gaat trouwen even goed voor schut wordt gezet. Want zeg nou eerlijk, dat is een beetje waar een vrijgezellenfeest om draait. Wat zou je allemaal kunnen organiseren als vriendengroep? Wij zetten enkele tips voor activiteiten, maar ook handigheidjes voor jullie onder elkaar in dit artikel. Lees dan ook zeker verder als je ook op zoek bent naar tips voor een vrijgezellenfeest.

Draag allemaal dezelfde shirts


Als je met een hele grote groep van minimaal 10 man op pad gaat, is het natuurlijk wel zo leuk om allemaal in hetzelfde shirt rond te lopen. Zo weet iedereen die jullie tegen komen dat jullie bij elkaar horen tot dezelfde vrienden groep. Kleding ontwerpen is dan ook een zeer goed idee. Dan hoeven jullie niet allemaal naar de winkel voor hetzelfde shirt, maar kun je gemakkelijk van achter de pc een shirt ontwerpen die jullie allemaal leuk vinden en die ook nog eens persoonlijk voor jullie vrienden groep wordt gemaakt. Wel zo toepasselijk natuurlijk als je bijvoorbeeld allemaal met het hoofd en naam van de bruidegom op het shirt rond loopt.  

Overige tips


Andere leuke tips om te doen is dat jullie gewoon lekker ouderwets een avondje gaat stappen in een andere stad met elkaar. Dit kan een stad zijn in het buitenland, maar kan ook net zo goed gewoon in Nederland. Het gaat erom dat jullie de bruidegom zo dronken mogelijk maken, zodat dit voor hem een avond wordt om niet zo snel te vergeten. Kijk wel uit, want hij dient natuurlijk wel heel bij zijn toekomstige vrouw weer aan te komen. We willen geen praktijken zoals in de film ‘The Hangover’. Daar ben jij als vriendengroep natuurlijk ook niet bij gebaat.