tegels Breda

Tegels in Breda uitzoeken uiteindelijk toch gelukt

Tegels in Breda uitzoeken kostte me meer tijd dan ik dacht. Voor mijn badkamer was ik op zoek naar witte tegels. Maar ik wilde wel een specifieke kleur zoals ik die had gezien in Portugal. En als ik dat eenmaal in mijn hoofd heb, dan moet het ook echt die specifieke kleur zijn. Ik had er foto’s van gemaakt en ben daarmee langs de winkels gegaan. Mijn gedroomde tegels in Breda kopen bleek nog niet zo eenvoudig. Ik kon ze maar niet vinden! Mijn buurman sprak ik toevallig over mijn zoektocht en hij gaf mij de tip om hier naar toe te gaan! Hij is al jaren bezig om zijn huis te verbouwen. Al zijn tegels komen hier vandaan. En hij was dik tevreden. Al snel kwam ik erachter waarom! Prima winkel dit zeg.

tegels Breda

Luisterend oor

Wat mij opviel is dat ze hier echt naar je luisteren. Ze zijn er hier niet alleen maar op uit om iets te verkopen, maar juist om je te adviseren. Dan komt dat kopen vanzelf wel, daar ben ik van overtuigd. Hier vond ik precies die kleur tegels die ik had gezien in Portugal. Zo blij dat ik deze winkel op het spoor ben gekomen. Overigens viel me de prijs ook nog eens enorm mee. Een extra meevaller! Prima winkel om zaken mee te doen dit!