Durea dames boots

Stoere Durea dames boots: de perfecte schoenen!

Ik heb Durea dames boots gekocht bij Van Bommel en ik ben er heel blij mee. Deze schoenen passen overal goed bij en bovendien lopen ze ook heerlijk. Ik krijg gauw last van pijnlijke voeten, maar dat is bij deze laarsjes gelukkig helemaal niet het geval. Ze zaten meteen als gegoten, al vanaf de eerste dag dat ik ze had! Ik denk dat dit te maken heeft met het feit dat de laarsjes van echt su├Ęde zijn gemaakt en dat het materiaal dus goed naar je voeten weet te vormen.

Durea dames boots

Schoenen voor elke dag

Ik ben voor zwarte Chelsea laarsjes gegaan omdat ik graag schoenen wilde die ik elke dag kan dragen. Deze Durea dames boots zijn wat dat betreft echt perfect, want het design is erg klassiek en tijdloos. Ze passen daarom goed onder een skinny jeans, maar ook onder een spijkerrokje of jurkje. Verder ben ik ook enorm tevreden over de kwaliteit van de boots, want ik draag ze nu al een tijdje bijna iedere dag en de schoenen zien er nog steeds als nieuw uit. Dus als je nog op zoek bent naar mooie kwaliteit damesschoenen, dan moet je zeker even bij Van Bommel kijken!