pallet inleveren

Pallet inleveren, dit kan in ruil voor een leuk bedrag

Pallet inleveren, dit is mogelijk bij verschillende bedrijven die pallets verkopen of verhuren. Een pallet is een vierkante plateau van hout of kunststof. Een pallet wordt gebruikt om grote producten of veel producten in een keer te vervoeren. Het vervoeren van deze producten worden dan gedaan met een pompwagen. Grote bedrijven maken vaak gebruik van pallets. Er zijn verschillende soorten pallets. Pallet inleveren kan je een klein bedrag opleveren als de pallets nog in goede staat zijn na gebruik. 

pallet inleveren

Verschillende soorten pallets.

Er zijn verschillende soorten pallets waar gebruik van wordt gemaakt. Deze pallets zijn:

  • Blokpallets: Blokpallets worden gebruikt om ook zware producten te vervoeren. Vaak worden dit soort pallets gebruikt in de industrie. De afmetingen van deze pallets zijn: 100 x 120 cm. Gebruikte blokpallets kunnen worden ingeleverd.
  • Europallets: Dit zijn de bekendste en de meest gebruikte pallets die er zijn. Overal worden deze pallets gebruikt. Europallets worden vaak gebruikt voor grote doeleinden. De afmetingen hiervan zijn: 80 x 120 cm. Ook deze kan je inleveren.
  • Eenmalige pallets: Eenmalige pallets worden maar een paar keer gebruikt en worden hierna niet meer gebruikt. Vaak zijn deze pallets voor wat kleinere doeleinden gebruikt. De afmetingen hiervoor zijn: 100 x 120 cm.