Fabius MBO opleidingen hebben een hoger slagingspercentage dan het landelijk gemiddelde. Dat betekent dat je met een Fabius MBO opleiding meer kans hebt om te slagen. Fabius MBO opleidingen zijn onder andere administratief medewerker, klantenservice medewerker, verkoopmedewerker en receptiemedewerker. Maar Fabius MBO opleidingen biedt nog veel meer opties aan. Van cursussen calculatie tot opleidingen van een heel jaar. Je vindt alle Fabius MBO opleidingen op de website. Daar vind je ook meteen de duur, prijzen en startdata van de opleidingen.

Verschillende locaties mogelijk

Behalve weten welke opleiding je wil volgen bij Fabius MBO opleidingen, is het ook handig als je les kunt volgen bij jou in de buurt. En dat is vaak het geval bij Fabius. Er zijn namelijk ruim vijftig verschillende locaties van Fabius verspreid over heel Nederland. Ook buiten de stad kun je dus lessen volgen. Die lessen volg je één keer in de week, in de ochtend of in de avond. Welke dag in de week je lessen zijn, verschilt per opleiding, locatie en startmoment. Ook dat kun je allemaal vinden via de website op de pagina van de opleiding die jij wil volgen.

Genoeg tijd buiten de lessen om

Een les duurt maar drie uur en is dus één keer per week. Daarnaast moet je je huiswerk maken. Maar je hoeft dus niet iedere dag naar de klas. En dat biedt voor veel mensen uitkomst. Je kunt daardoor bijvoorbeeld genoeg tijd aan je familie besteden of nog steeds naar je werk gaan. Je bent in ieder geval genoeg thuis wanneer dat voor jou noodzakelijk is. En ondertussen werk je gewoon aan het behalen van je diploma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *