Wijnen

Leuke vacature projectleider bouw bij een gezellig bedrijf!

Ik heb eindelijk een leuke vacature projectleider bouw gevonden en ik ben erg blij met mijn baan bij Wijnen. Het werk zelf is natuurlijk fantastisch, maar het bedrijf is ook minstens net zo leuk. Elke dag ga ik met veel plezier naar mijn werk om aan allerlei interessante en spannende projecten in de utiliteitsbouw te werken.

vacature projectleider bouw

Eigen stempel drukken

Als je veel verantwoordelijkheid en uitdaging zoekt in een vacature projectleider bouw, dan zit je bij bouwbedrijf Wijnen echt goed. Hier krijg je namelijk de ruimte om je eigen idee├źn uit te zetten en dit wordt dan ook aangemoedigd. Ik vind dit superfijn, want zo kan ik ook mijn eigen stempel drukken op de projecten waar ik mee bezig ben. Als ik met vragen zit of even moet sparren met collega’s, dan kan ik altijd en zonder problemen bij iedereen binnenlopen. Ondanks dat het een relatief groot bedrijf is met ruim 200 medewerkers, voelt het toch klein en gezellig aan. Samenwerken is dan ook altijd een feest, want er wordt hier goed naar elkaar geluisterd en ik kan het echt met iedereen vinden. Klinkt dit voor jou ook als muziek in de oren? Bekijk dan snel de vacatures bij Wijnen!