evenementen beveiliging inhuren

Evenementen beveiliging inhuren: drie manieren om hulp te krijgen

Een groot evenement betekent veel bezoekers. Grote aantallen mensen is leuk maar kan ook problemen veroorzaken. Evenementen beveiliging inhuren bij grote feesten of festivals is daarom zeker geen overbodige luxe. Je moet bijvoorbeeld op de volgende gebieden ondersteuning hebben:

  • algehele beveiliging voor als er conflict uitbreekt
  • BHV diensten in geval van nood
  • EHBO diensten in geval van nood
evenementen beveiliging inhuren

Wettelijk verplicht

Wist je dat er in de wet staat dat je in de meeste gevallen verplicht bent tenminste één BHV’er aanwezig te hebben op een evenement? Bij grote evenementen zijn er zelfs nog meer nodig. Dat geldt bovendien ook voor EHBO bij grote evenementen. Het kan altijd gebeuren dat er iemand gewond raakt of dat er een calamiteit plaatsvindt zoals een brand. Dan wil je echt mensen in de buurt die weten hoe ze hiermee om moeten gaan.

algehele beveiliging

Ook het hebben van ‘normale’ beveiliging is prettig op grote evenementen. Hoe gemoedelijk de sfeer ook is: er kan altijd een conflict ontstaan of zelfs agressie. Goede beveiligers weten de rust te bewaren. Ze kunnen opvallend of juist onopvallend aanwezig zijn op je evenement om er zo voor te zorgen dat je de orde bewaart en iedereen het toch nog gewoon hartstikke leuk heeft. Want dat is natuurlijk het belangrijkste onderdeel.

Geef een reactie