Bretagne, een geliefd Frans schiereiland

Bretagne staat bekend als een zeer geliefd Frans schiereiland. Dit komt door haar 1200 kilometer lange kustlijn, de historische stadjes met diverse bezienswaardigheden en de ruige landschappen. En dat is niet het enige, want deze streek is beroemd om haar culinaire specialiteiten. De streek ligt in het uiterste westen van Frankrijk. De zeer lange kustlijn biedt prachtige vuurtorens, rotsen en diverse stranden. Het is dan ook echt een toeristische trekpleister te noemen. Ook het heuvelachtige binnenland is een bezoek waard. Zeker als je een echte natuurliefhebber bent. Je kunt hier niet alleen heerlijk wandelen, maar ook fietsen.
Dankzij het gematigde zeeklimaat, profiteer je het gehele jaar door van milde weersomstandigheden. Oftewel, op dit schiereiland kun je heerlijk vertoeven.

Bretagne landschap

Bezienswaardigheden tips


Je vindt over Bretagne de meest volledige informatie op 27vakantiedagen.nl. Hier staat alles op een rijtje, zoals de beste tips voor deze streek. Zo kun je denken aan welke steden, grotten en kastelen je zeker niet over mag slaan. Je vindt ook welke campings er dichtbij liggen en wat hun beoordeling is. Ook vind je informatie over tal van andere bezienswaardigheden. Wil jij weten wat er in de omgeving van de streek te doen is? Dan kun je dit gemakkelijk op de website terugvinden. Zo heb je straks alles gezien. Onderaan op de website kun je ook de reviews van eerdere bezoekers lezen. Zij geven vaak tips, wat erg leuk is. Ga ook op vakantie naar Bretagne en laat je verrassen door de prachtige streek!

Place Sainte-Anne, Bretagne