Bespaar ruimte in de kinderkamer

Meerdere kinderen op een kamer is geen probleem, alleen twee bedden los van elkaar neemt wel veel ruimte in beslag. Er blijft dan weinig ruimte over om te spelen voor de kinderen, of andere meubels neer te zetten. Met een stapelbed bespaar je ruimte en hebben de kinderen toch een comfortabel bed om lekker te slapen. De stapelbedden van perfecthomeshop.eu zijn gemaakt van goede kwaliteit hout wat jarenlang mee gaat. Niet alleen de bedden maar ook de lattenbodems voldoen aan de veiligheidseisen van de EU.

stapelbed

Extra opbergruimte

Er zijn ook stapelbedden met een extra opberglade, niet alleen kunnen je kinderen slapen maar ook een hoop spullen opbergen in de lade. Zo voorkom je dat je extra kasten neer moet zetten om alle spullen in op te bergen. Door het stapelbed bespaar je ruimte, blijft er meer ruimte over om bijvoorbeeld een bureau neer te zetten. Wil je een bed met een lade waar je ook een bed van kunt maken? Ook dit is mogelijk, eenvoudig maak je van de lade een bed om deze in de ochtend weer dicht te doen.

stapelbed

Ook voor een bungalow geschikt

Vaak moet er in een vakantiehuisje goed om worden gegaan met de ruimte die er is. Het is dan mogelijk om één stapelbed, of naar wens meerdere in een kamer te plaatsen. Op deze manier kunnen nog meer personen in één kamer slapen. Kinderen vinden dit natuurlijk geweldig tijdens de vakantie. Stapelbedden van perfecthomeshop worden altijd geleverd met matras en lattenbodem. Ook de hoezen van deze matrassen zijn te wassen zodat je altijd een schoon en fris matras hebt op je bed.