5x de mooiste auto’s om nu nog te leasen

Leasen wordt steeds populairder. Zakelijk, particulier. Financial lease, shortlease, private lease. De leasetermen vliegen je om de oren. Ga je leasen? Dan hebben wij de 5 mooiste modellen voor je op een rijtje gezet. Scheelt weer kiezen!

Tesla Model 3

Denk je aan lease, dan denken veel mensen aan een Tesla. De Tesla Model 3 is een hartstikke populaire lease auto. En terecht als je het ons vraagt. Hartstikke zuinig, weinig bijtelling, een beetje futuristisch maar voorzien van de mooiste snufjes. Zeker zakelijk gezien een top keuze.

BMW 5-serie

Exclusief en zeer gewild, de 5-serie van BMW. Of je nu kiest voor een keurige sedan of gaat voor meer ruimte met een touring: met deze BMW maak je altijd een goede entree. Voorzien van super veel gebruiksgemakken. Voor extra luxe en pk’s onder de motorkap lease je een 5-serie met M-pakket.

Volvo XC60

Houd je van hogere auto’s met klasse? Dan is de Volvo XC60 iets voor jou. Als ruime SUV genoeg ruimte voor een gezin en door de hoge uitstap kun je makkelijker in- en uitstappen. Ook verkrijgbaar in hybride versie.

Audi A3

Als je liever voor iéts kleiner gaat, maar de luxe niet weg wilt denken, zeggen wij: Audi A3. Niet voor niks al jaren een erg populaire auto. Sportief, mooie lijnen en de luxe van Audi.

Volkswagen Up

Er moest natuurlijk ook een wat minder grote en wat minder dikkere auto terugkomen in dit rijtje. Een perfecte stadsauto is de Volkswagen Up. In zakelijke lease veel gebruikt. Verkrijgbaar in 5-deurs, lekker compact en, er gaat natuurlijk niks boven een Volkswagen…

Geef een reactie